Philip Lindbergh

Personlig Tränare

Philip@arenamed.se
031 – 18 80 11

Philip Lindbergh

om mig

Ni har just hittat en glad, ambitiös och nybliven pappa på 30 år. Jag har arbetat som personlig tränare i 9 år.

I min yrkesroll drivs jag främst av att lära känna mina kunder på djupet för att skapa de förutsättningar de behöver för att nå sina mål. Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill i livet, både yrkesmässigt och privat, och det är just det sökandet som jag uppskattar mest med mitt jobb. Kort sagt: Jag hjälper dig med dig.

En av mina styrkor är att skapa hållbara rutiner utan att behöva uppfinna hjulet, samt att arbeta noggrant med teknik och utförande. En annan styrka jag inte får glömma att nämna är min specialisering inom rotationsidrotter. Jag arbetar dagligen med elitidrottare och motionärer med fokus på att både skapa kraftfulla och hållbara rörelser samt utveckla bättre kroppskontroll.

Det häftigaste med mitt yrke är att inget samarbete är det andra likt, allt beror på hur dagsformen ser ut, både mentalt och fysiskt. Vissa dagar är man inte på topp, och då märker man vikten av att ha en duktig och närvarande coach som hjälper en mot målet.

Mina andra intressen utanför gymmet och jobbet kretsar främst runt discgolf, friluftsliv. Utöver detta älskar jag att läsa och skriva när jag får en stund över. Jag har en lång historia av golfspelande (vanlig golf) från ung ålder där jag till sist tävlade professionellt i 4 säsonger. Övriga meriter jag är stolt kan titulera mig är svensk mästare i Long Driving (golf) 2016. Träning och fysisk aktivitet är en väldigt stor del av mitt liv och jag har en önskan om att kunna vara fysiskt aktiv under hela min livsstil.

Kompetenser:

– Licensierad Personlig tränare

– Fystränare mot golfspelare

– Specialutbildad inom funktionell rehab/prehab

– Legitimerad grundlärare med inriktning: Idrott och fritidshem

Såhär säger våra kunder om oss:

Här hittar ni Philip Lindbergh

Jag finns på det exklusiva gymmet Grand Fitness på järntorget.

Du kan enkelt ta dig dit med spårvagn/buss och hoppa av på Järntorget.

Med bil så parkerar du enklast vid P-huset Koffen, som ligger vid masthuggstorget. Därifrån är det en kort promenad till gymmet.

Hur kan vi hjälpa dig?

10 + 9 =

Öppettider

 

Mån-Fre : 08:00-17:00

Lördag : 10:00-15:00

Kontakta oss

031 18 80 11

anders@arenamed.se

Följ oss