Naprapat Mölndal

Bara några hållplatser från Mölndals Innerstad hittar du fantastiskt duktiga naprapater på Arena MED. Som naprapat kan vi behandla all typ av smärta som kommer från muskulatur eller led. Har du ont i kroppen så kan vi hjälpa dig.

Vi jobbar främst med våra händer som verktyg och använder oss av olika manuella tekniker som t ex. massage, justering av ryggrad samt kroppens övriga leder, triggerpunktsbehandling av muskler och med nålar – allt för att kunna hjälpa dig så bra som möjligt.

Såhär säger våra kunder om oss:

Vad kan du få hjälp med?

Vi kan hjälpa till med både akuta och kroniska besvär samt guida dig med råd och träning. När du väl blivit ”botad” hjälper vi dig att arbeta proaktivt, alltså att förebygga att besvären kommer tillbaka.

Vi har en stor verktygslåda med behandlingstekniker som anpassas efter vem du är som kommer till oss och ditt aktuella status. Alla tekniker används inte på alla personer och alla råd är inte till för alla människor – precis som att en sko inte passar allas fötter.

De vanligaste orsakerna till att personer uppsöker naprapat är bland annat: Nacksmärta, nackspärr, huvudvärk, smärta i ländryggen, ryggskott, tennisarmbåge, löparknä och andra vardags-, kontors- och idrottsrelaterade skador.

Pris Naprapat Mölndal

Alla besök: 970 kr

 

* Du kan använda din friskvård hos oss.

* Betalning med Swish, vi tar ej kort

* Student: 825 kr (Vid heltidsstudier)

Boka tid med ett proffs

Varför ska du träffa en Naprapat?

Naprapaten arbetar med att undersöka, förebygga, diagnostisera, behandla och rehabilitera smärttillstånd och nedsatt funktion i rörelseorganen – alltså muskler och leder. Vi utgår alltid från helheten och tar hänsyn till både kroppsliga och sociala faktorer som kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår.

Exempelvis så kan sociala faktorer som stress eller miljö i arbete eller privatliv påverka hur man reagerar på smärta. Det är därför viktigt att ta med dessa faktorer när man kartlägger varför en person upplever smärta eller funktionsnedsättning.

Naprapati är ett brett verksamhetsområde inom vilket du kan få hjälp med mycket varierande besvär i rörelse- och stödjeorganen.

Letar du akut naprapat i Mölndal?

Hitta till din Naprapat i Mölndal

Du hittar oss inte långt från Mölndal.

Kommer du med bil är det enkelt att parkera vid Stora Teatern (200 meter bort), Hedens parkering (250 meter bort) eller i P-huset på Kristinelundsgatan (300 meter bort).

Med lokaltrafik fråån mölndal, tar du dig enkelt hit med 4:ans spårvagn och hoppar av vid hållplatsen Valand.  Du söker enkelt din resa till oss i västtrafiks App ”TO GO” eller på deras hemsida.

Hur går ett besök till?

Ett besök hos en Naprapat består av ett par olika steg. Enkelt förklarat så kommer det se ut så här när du träffar din naprapat:

 

  • Vi börjar med att du får beskriva vad du söker oss för, vad som har hänt och besvara de kompletterande frågor som vi har (Detta kallas för en anamnes). Syftet är att vi ska veta vad vi behöver göra för undersökning och ge oss en bättre bild av vad som orsakar dina besvär.
  • Efter anamnesen kommer vi göra en fysisk/klinisk undersökning/bedömning av det du söker oss för, vilket slutar med att vi ställer en diagnos ochförklarar vad det innebär.
  • När vi har en diagnos att utgå ifrån kan vi starta behandlingen. Den anpassas helt efter dig och dina individuella behov. Det kan vara allt från massage till träning och rådgivning.
  • Slutligen föreslår din terapeut bästa vägen framåt. Vi kommer alltid att sträva efter att göra dig frisk/välmående så snabbt som möjligt.

Hur kan vi hjälpa dig?

8 + 2 =

Öppettider

 

Mån-Fre : 08:00-17:00

Lördag : 10:00-15:00

Kontakta oss

031 18 80 11

anders@arenamed.se

Följ oss