Anders Gullberg

Leg. Naprapat, Personlig Tränare

Anders@arenamed.se
0730 – 64 66 05

Naprapat Anders Gullberg

om mig

Jag har arbetat med människor i över 10 år nu och träffat tusentals patienter från alla möjliga branscher, yrken och delar i livet. Jag trivs väldigt bra med ett arbete som tillåter mig att träffa så mycket människor och att kunna hjälpa till ett bättre mående. Variationen med att hjälpa dansare, artister och idrottare med sin prestation – eller att minska tinnitus, att kunna gapa igen eller ta bort smärta i ryggen för någon. Den variationen är helt fantastisk och väldigt stimulerande!

Som expert på muskler och leder jobbar jag med hela kroppen. Men vad innebär det? Ett par bra exempel: Har du haft långvarig värk i din ländrygg eller en jobbig tennisarmbåge så hjälper jag dig gärna med det. Muskler och leder beter sig på liknande sätt, oavsett var i kroppen de bråkar med oss.

Även om vi som naprapater är duktiga på att ta hand om ryggar, knän och fötter, så har jag mitt lilla nörd-område en trappa upp, alltså allt som handlar om rörelseapparaten i nacken och huvudet.

Jag skrev min C-uppsats om diagnostik av käk- och ansiktssmärta, vilket idag är en enormt stor del av min vardag. Jag träffar dagligen patienter med smärta i ansiktet, käkproblem, klickljud i käkarna, tinnitus, yrsel och huvudvärk/migrän. Det är områden som jag har ett extra stort intresse för och har skaffat stor erfarenhet inom. Så, har du problem med smärta eller funktionsnedsättning i dessa områden, då är jag rätt person att träffa. Om inte jag kan hjälpa dig, så vet jag var du bör vända dig för att få vidare hjälp eller utredning.

Kompetenser:

– Muskel- och Ledvärk

– Långvarig smärta

– Dry Needling

– TMD/TMJ

– Tinnitus/Yrsel

– Migrän/Huvudvärk

– Käksmärta/ansiktssmärta

Såhär säger våra kunder om oss:

Svårt att hitta en tid till Anders Gullberg?

Jag har oftast väntetid för nybesök, vilket kan vara frustrerande om man har ont.

Gör i så fall såhär:
Boka in en tid längre fram i kalendern och mejla mig om att du bokat en tid och önskar att träffa mig så snart som möjligt. Alla tider läggs nämligen inte alltid ut på hemsidan, eftersom jag prioriterar de patienter som redan går på behandling.

Livet utanför kliniken, gymmet och jobbet kretsar mycket kring fysisk aktivitet och sociala sammanhang. Jag får ofta höra av min omgivning att jag är en glädjespridare och en person som alltid kan få en på bättre humör. Ett leende är smittsamt och träning har mer positiva effekter än 100 mediciner. Det känns som ett bra utgångsläge – oavsett vad man vill göra i livet.

Hur kan vi hjälpa dig?

1 + 10 =

Öppettider

 

Mån-Fre : 08:00-17:00

Lördag : 10:00-15:00

Kontakta oss

031 18 80 11

anders@arenamed.se

Följ oss