Personlig Tränare Göteborg

Personlig Tränare Göteborg | PT Göteborg

Behöver du hjälp att komma igång med träningen, och letar efter en duktig Personlig Tränare i Göteborg? Då behöver du inte leta längre!

På Arena MED finns erfarna personliga tränare, som brinner för att hjälpa dig, med dig. Vad menar vi med det? Helt enkelt att vi kommer göra allt vi kan för att lära känna dig och vad du behöver, för att komma igång med din träning, att nå nya nivåer och arbeta ihop livspusslet.

Boka in en kostnadsfri konsultation – för att komma igång med en personlig tränare i Göteborg och starta resan mot en gladare kropp!

Hitta till din Personliga Tränare | PT

Hos oss tränar du personligt på riktigt. Vår egna anläggning finns på Ebbe Lieberathsgatan 18C i Göteborg.

Med bil kan du enkelt parkera på gatan utan för, vid ICA MAXI 100 meter bort, eller på någon av gatorna i närområdet.

Med lokaltrafik hoppar du närmast av vid hållplatsen ”Varbergsgatan”, som ligger precis runt huset. Du kan enkelt söka din resa i västtrafiks app eller via deras hemsida ”Här”.

Bra Personlig Tränare i Göteborg | Bra PT Göteborg

Letar du efter en bra fysioterapeut i Göteborg? Kanske rentav den bästa fysioterapeuten i Göteborg? Vi lyssnar på dig, bryr oss om dig och allt vi kan för att hjälpa dig på bästa sätt. Som fysioterapeut jobbar vi med hela kroppen och alla dess muskler och leder, men vi har alla ett lite extra stort intresse och ökad kunskap inom vissa områden. Se här vad våra naprapater har för expertis:

Philip Lindbergh – Det finns inget bättre än att vara i rörelse om du frågar Philip. Han har en väldigt stor kunskap inom funktionell träning och gillar att stärka upp kroppen för att förbereda den för vardagliga rörelser och vårt naturliga åldrande.
Han har en idrottsbakgrund som golfproffs och tävling inom Long-drive på elitnivå. Har du intresse av golf och vill utveckla ditt spel? Eller se till så att du håller för golfspelande? Isåfall är Philip helt rätt person att ta tag i! I dagsläget har golfspelandet bytts ut mot SM-spel i Disc-golf.

Personlig Tränare Pris | PT Pris: 

Kostnadsfri konsultation/Uppstartssamtal: Gratis

Enskilda besök: 950 SEK/timme

10 träningstillfällen: 900 SEK/timme

25 träningstillfällen: 850 SEK/timme

Så här säger våra kunder om oss

Våra Personliga Tränare i Göteborg har lång erfarenhet!

Vi har en stor erfarenhet av att jobba med människor i alla olika platser i livet, och med alla tänkbara bakgrunder inom träning. Därför behöver du inte ha någon direkt kunskap när du träffar oss. Det är precis det vi finns till för, att guida dig igenom träningsdjungeln och assistera/coacha dig där det behövs.

För dig som har större erfarenhet av träning, och som kanske även tävlar inom något, kan vi erbjuda experthjälp med att hitta förbättringsområden och skräddarsy ditt program med inriktning mot den idrott som du utöver.

Hem » Personlig Tränare » Personlig Tränare Göteborg