Personlig tränare

Personlig Tränare (PT)

Som personlig tränare, eller PT, kan man jobba på väldigt många olika sätt. Här är några exempel på hur vi jobbar:

 1. Våra tränare hjälper dig, med dig. Alltså, vi kan hjälpa dig att få en objektiv bild av ditt mående och vad som behövs för att du ska kunna må bättre.
 2. Vi förser våra kunder med individuellt anpassade övningar och träningsprogram och strävar efter att göra träning roligt.
 3. Att kunna mäta sina framsteg gör resan lättare att se framför sig. Innan du startar igång, och hela vägen in i mål.
 4. Det personliga i ordet PT tar vi väldigt seriöst. Vi finns här för dig med stöttning och coachning – oavsett vilken nivå du är på eller vilken plats i livet.

Vi kommer göra allt vi kan för att försöka lära känna dig över tid, och på det sättet hitta den bästa lösningen till ditt livspussel – tillsammans.

Boka en konsultation med oss nedan och kom igång redan nu, vi ser fram emot att träffa dig och starta vår gemensamma resa!

Hur fungerar det med en Personlig Tränare (PT)?

Det du behöver för att komma igång: ett mål. Alltså någonting du vill uppnå.

Ditt mål kan handla om vikt, styrka, balans, smärta, generellt fysiskt mående eller mentalt mående (träning har en extremt bra effekt på både självkänsla och mental energi).
Har du svårt att veta exakt vad du vill? Du kan såklart bolla det med din tränare när ni ses, och tillsammans komma fram till ett rimligt mål. Vid konsultation med en av våra tränare kan du berätta vad du vill ha hjälp med och tillsammans se över vad som behövs för att uppnå det.

Börja med att boka in en Kostnadsfri Konsultation. Där sätter vi oss avskilt och går igenom vad du har för nuvarande situation, möjligheter och eventuella hinder. Vi är också nyfikna på din träningsbakgrund.
Efter att vi kunnat etablera var vi står just nu, och vart vi vill vara framöver, kommer vi göra ett par fysiska tester för att se vad som behövs på resan vi har framför oss.

Vad kan du få hjälp med?

Vi har erfarenhet av att jobba med människor på alla nivåer i livet och i sin träning.

 • Vill du få en bättre balans?
 • Bli starkare?
 • Förbättra din hållning?
 • Må bra när du blir äldre?
 • Gå upp eller ner i vikt?
 • Hitta en träningsrutin som funkar för dig?
 • Se till att du har bra teknik och gör rätt?

Tillsammans hittar vi en väg framåt, oavsett om du vill träna 2 gg/vecka eller 2 gg/månad.

Personlig Tränare Pris:

Kostnadsfri konsultation/Uppstartssamtal: Gratis

Enskilda besök: 950 SEK/timme

10 träningstillfällen: 900 SEK/timme

25 träningstillfällen: 850 SEK/timme

Så här säger våra kunder om oss

Personlig tränare, PT, utbildning

Vill du veta mer om vad som krävs för en Personlig Tränare utbildning? Svaret är inte lika enkelt som frågan. Anledningen till det är att det finns väldigt många vägar till en utbildning som personlig tränare. Som ett bra exempel kan du titta på denna sidan ”här”.

Våra tränare har en stor kunskap kroppen, träning och coachning och är alla Licensierade – vilket är en kvalitetsstämpel avsedd att sätta en prägel på nivån av utbildning som den personliga tränaren genomgått.

Personlig Tränare

Personlig tränare online

Distans är inte längre något hinder i vår nu väldigt digitala värld. Det innebär att du kan träffa din personliga tränare online. Det finns många fördelar med det, som du kanske kan hålla med om.

Dels kan du få hjälp med coachning, gå igenom övningar via länk och få dina träningsprogram skickade till dig digitalt. Oavsett var du befinner dig i landet eller i världen.

Nu behöver inte resor längre hindra dig att ta hand om din kropp och ditt fysiska välmående. Få individuella och personligt anpassade program direkt till din telefon eller dator.