Naprapat göteborg

Naprapat Mölndal

Bara några hållplatser från Mölndals Innerstad hittar du fantastiskt duktiga naprapater på Arena MED. Som naprapat kan vi behandla all typ av smärta som kommer från muskulatur eller led. Har du ont i kroppen så kan vi hjälpa dig.
Vi jobbar främst med våra händer som verktyg och använder oss av olika manuella tekniker som t ex. massage, justering av ryggrad samt kroppens övriga leder, triggerpunktsbehandling av muskler och med nålar – allt för att kunna hjälpa dig så bra som möjligt.

Hitta till din Naprapat Mölndal

Det är väldigt enkelt att ta sig till oss. Vi finns bara ett stenkast från ICA MAXI på Grafiska vägen – på andra sidan ån.

Kommer du med bil går det bra att parkera vid Stora Teatern, Heden eller P-huset vid Kristinelundsgatan och ta en promenad på ett par 100 m. Du kan också leta efter en plats på de olika gatorna runtomkring Avenyn.

Med lokaltrafik från Mölndal tar du dig enkelt hit med buss eller spårvagn till vår närmsta hållplats Valand. Du söker enkelt din resa till oss i västtrafiks app eller på deras hemsida.

Bra Naprapater i Mölndal

Våra naprapater lyssnar på dig, bryr sig om dig och gör allt de kan för att hjälpa dig på bästa sätt. Som naprapat jobbar vi med hela kroppen och alla dess muskler och leder, men vi har alla ett lite extra stort intresse och ökad kunskap inom vissa områden. Se här vad våra naprapater har för expertis:

Anders Gullberg – Skrev sin C-uppsats om diagnostik av käk- och ansiktssmärta. Har ett extra stort intresse för allt som rör huvudet och nacken. Till exempel Nacke-, käk- och ansiktssmärta, huvudvärk, tinnitus och migrän. Har du problem med smärta eller funktionsnedsättning inom det området så är han rätt person att besöka.

Du kan läsa mer om Naprapat Anders Gullberg på den här sidan.

Letar du efter en bra naprapat i Mölndal så har du kommit helt rätt! Boka en tid så hjälper vi dig.

Pris Naprapat Mölndal:

Nybesök och återbesök: 970 SEK

Student: 825 SEK (Heltidsstuderande)

Så här säger våra kunder om oss

Naprapat i Mölndal med lång erfarenhet

Våra naprapater har lång erfarenhet från att jobba med människor i alla åldrar och på alla platser i livet. Både med behandling, träning och coachning.

Som naprapat är man expert inom manuell medicin, vilket innebär ett flertal olika sätt att behandla och lindra smärta. Du kan läsa mer om de olika behandlingsmetoderna på vår sida som förklarar vad en naprapat gör. Vi hjälper dig i mål med den målsättning som du har. Oavsett om det rör sig om att bli av med smärta, optimera ditt mående eller jobba förebyggande framöver.