Naprapat Göteborg

Naprapat Göteborg

Söker du Naprapat i Göteborg? Då behöver du inte leta längre! På Arena MED finns erfarna naprapater som kan hjälpa dg med din smärta eller begränsning. En naprapat kan behandla all typ av smärta som kommer från muskulatur eller led. Vi jobbar främst med våra händer som verktyg och använder oss av olika manuella tekniker som t ex. massage, justering av ryggrad samt kroppens övriga leder, triggerpunktsbehandling av muskler.

Hitta till din Naprapat Göteborg

Du hittar oss centralt, bara ett stenkast från Linnéplatsen och Järntorget. Kommer du med bil går det att parkera längs Linnégatan utanför kliniken eller vid Hagabion ca 100 meter bort. Med lokaltrafik tar du dig enkelt hit från närmsta hållplatsen Prinsgatan. Du kan också ta en kort promenad från Linnéplatsen eller Järntorget.

Bra Naprapater i Göteborg

Letar du efter en bra naprapat i Göteborg? Kanske rentav den bästa naprapaten i Göteborg? Våra naprapater lyssnar på dig, bryr sig om dig och gör allt de kan för att hjälpa dig på bästa sätt. Som naprapat jobbar vi med hela kroppen och alla dess muskler och leder, men vi har alla ett lite extra stort intresse och ökad kunskap inom vissa områden. Se här vad våra naprapater har för expertis:

Anders Gullberg – Skrev sin C-uppsats om diagnostik av käk- och ansiktssmärta. Har ett extra stort intresse för allt som rör huvudet och nacken. Till exempel Nacke-, käk- och ansiktssmärta, huvudvärk, tinnitus och migrän. Har du problem med smärta eller funktionsnedsättning inom det området så är han rätt person att besöka.

August Weinbach – Tack vare sin tidigare karriär inom byggbranschen har han en stor förståelse för hur fysisk påfrestning utmanar kroppen och hur man ska stärka upp den för att klara sig långsiktigt.
August har även en bakgrund inom funktionell fitness och lägger stort fokus på att hitta orsaken till smärtan och en balans mellan styrka, funktion och rörlighet.

Våra naprapater i Göteborg har lång erfarenhet

Som naprapat är man expert inom manuell medicin. Läs mer om de olika behandlingsmetoderna här.  Våra naprapater i Göteborg har lång erfarenhet från att jobba med muskler och leder – vi hjälper dig i mål med den målsättning som du har. Oavsett om det rör sig om att bli av med smärta, optimera ditt mående eller jobba förebyggande framöver.

Hem » Naprapat » Naprapat Göteborg