Naprapat göteborg

Naprapat Göteborg

Söker du Naprapat i Göteborg? Då behöver du inte leta längre! På Arena MED finns erfarna naprapater som kan hjälpa dg med din smärta eller begränsning. En naprapat kan behandla all typ av smärta som kommer från muskulatur eller led. Vi jobbar främst med våra händer som verktyg och använder oss av olika manuella tekniker som t ex. massage, justering av ryggrad samt kroppens övriga leder, triggerpunktsbehandling av muskler.

Hitta till din Naprapat Göteborg

Du hittar oss centralt, faktiskt mitt på Göteborgs mest kända gata: Avenyn. Bara ett stenkast från Valand. Kommer du med bil är det enkelt att parkera vid Stora Teatern (200 meter bort), eller i P-huset på Kristinelundsgatan (300 meter bort). Med lokaltrafik tar du dig enkelt hit från hållplatsen Valand. Du kan också ta en kort promenad från Vasaplatsen eller Kungsportsplatsen. Du söker enkelt din resa till oss i västtrafiks App ”TO GO” eller på deras hemsida.

Bra Naprapater i Göteborg

Letar du efter en bra naprapat i Göteborg? Kanske rentav den bästa naprapaten i Göteborg? Våra naprapater lyssnar på dig, bryr sig om dig och gör allt de kan för att hjälpa dig på bästa sätt. Som naprapat jobbar vi med hela kroppen och alla dess muskler och leder, men vi har alla ett lite extra stort intresse och ökad kunskap inom vissa områden. Se här vad våra naprapater har för expertis:

Anders Gullberg – Skrev sin C-uppsats om diagnostik av käk- och ansiktssmärta. Har ett extra stort intresse för allt som rör huvudet och nacken. Till exempel Nacke-, käk- och ansiktssmärta, huvudvärk, tinnitus och migrän. Har du problem med smärta eller funktionsnedsättning inom det området så är han rätt person att besöka.

Här kan du läsa mer om Naprapat Anders Gullberg.

Pris Naprapat:

Nybesök och återbesök: 970 SEK

Student: 825 SEK (Heltidsstuderande)

Letar du akut naprapat Göteborg?

Har du redan kollat in på vår bokningssida? Finns det inga lediga tider? Ring och mejla oss, vi kan ofta fixa en akut tid. Alla våra tider finns inte synliga på hemsidan. Ibland får vi avbokningar samma dag eller nära inpå besöket, så skicka ett mejl nu direkt och se om vi kan lösa en snabb tid till dig!

Så här säger våra kunder om oss

Naprapat Göteborg med lång erfarenhet

Våra naprapater har lång erfarenhet från att jobba med muskler och leder. Både med behandling, träning och coachning. Vi hjälper dig i mål med den målsättning som du har. Oavsett om det rör sig om att bli av med smärta, optimera ditt mående eller jobba förebyggande framöver.

Som naprapat är man expert inom manuell medicin. Läs mer om de olika behandlingsmetoderna.