Naprapat göteborg

Naprapat Göteborg

Söker du Naprapat i Göteborg? Då behöver du inte leta längre! På Arena MED finns erfarna naprapater som kan hjälpa dg med din smärta eller begränsning. En naprapat kan behandla all typ av smärta som kommer från muskulatur eller led. Vi jobbar främst med våra händer som verktyg och använder oss av olika manuella tekniker som t ex. massage, justering av ryggrad samt kroppens övriga leder, triggerpunktsbehandling av muskler.

Hitta till din Naprapat Göteborg

Du hittar oss centralt, bara ett stenkast från Linnéplatsen och Järntorget. Kommer du med bil går det att parkera längs Linnégatan utanför kliniken eller vid Hagabion ca 100 meter bort. Med lokaltrafik tar du dig enkelt hit från närmsta hållplatsen Prinsgatan. Du kan också ta en kort promenad från Linnéplatsen eller Järntorget. Du söker enkelt din resa till oss i västtrafiks App eller på deras hemsida.

Bra Naprapater i Göteborg

Letar du efter en bra naprapat i Göteborg? Kanske rentav den bästa naprapaten i Göteborg? Våra naprapater lyssnar på dig, bryr sig om dig och gör allt de kan för att hjälpa dig på bästa sätt. Som naprapat jobbar vi med hela kroppen och alla dess muskler och leder, men vi har alla ett lite extra stort intresse och ökad kunskap inom vissa områden. Se här vad våra naprapater har för expertis:

Anders Gullberg – Skrev sin C-uppsats om diagnostik av käk- och ansiktssmärta. Har ett extra stort intresse för allt som rör huvudet och nacken. Till exempel Nacke-, käk- och ansiktssmärta, huvudvärk, tinnitus och migrän. Har du problem med smärta eller funktionsnedsättning inom det området så är han rätt person att besöka.

Solrun Gotteberg – Det som är viktigt för Solrun är att helheten skall fungera optimalt. Hon har stora kunskaper om kost, näring, stresshantering, återhämtning och erbjuder en helhetssyn på hur man bäst får kroppen att läka på flera plan. Det detektivarbete som krävs för att göra det jobbet är vad som får Solrun att glänsa lite extra.
Hennes C-uppsats handlade om ländrygg och bäckensmärtor hos gravida. Hon är även utbildad inom Mammamage för återträning efter graviditet och har arbetat som naprapat sen 2007.

Priser:

Nybesök och återbesök: 720 SEK

Student: 550 SEK (Heltidsstuderande)

Så här säger våra kunder om oss

Naprapat Göteborg med lång erfarenhet

Våra naprapater har lång erfarenhet från att jobba med muskler och leder. Både med behandling, träning och coachning. Vi hjälper dig i mål med den målsättning som du har. Oavsett om det rör sig om att bli av med smärta, optimera ditt mående eller jobba förebyggande framöver.

Som naprapat är man expert inom manuell medicin. Läs mer om de olika behandlingsmetoderna här.

Hem » Naprapat » Naprapat Göteborg