Massage

Massage Mölndal

Letar du efter någon som kan ge dig bra massage i Mölndal?

Oavsett om du vill ha en mer djupgående massage för att lösa upp spänningar och stelhet, eller en mjukare avslappningsmassage. Så kan vi hjälpa dig med det. Även triggerpunktmassage kan användas i behandlingen. Det är en mer djupgående teknik, där man stannar till på en muskelknut och bearbetar den med knådningar och tryck, tills den slappnar av och försvinner. Vi behandlar utifrån dina önskemål och anpassar massagen efter din kropp. Känslan av avslappning, minskad stress och ökat välbefinnande efter en bra massage är svårslagen.

Hitta massage

Om du åker bil från Mölndal – då svänger du av vid ICA Maxi Grafiska vägen, in på Ebbe Lieberathsgatan 18C, där kliniken ligger. Du kan parkera utanför, eller vid Ica. Åker du på E6an svänger du av vid Kallebäcksmotet. Du kan se en vägbeskrivning via den här länken: Vägbeskrivning

Med lokaltrafik från Mölndal – 4an och 2ans spårvagn stannar precis runt huset. Hållplatsen heter ”Varbergsgatan” och ligger ca 100 meter från entrén.

Önskar du hjälp att hitta? Ring oss på 031 18 80 11, så hjälper vi dig!

Bra massage i Mölndal

Alla fina recensioner om våra medarbetare är något vi är både stolta och glada över!

Vi ser det som ett kvitto på passionen för det vi gör, viljan att hjälpa andra och förmågan att kunna lyssna och ta till sig. Det hjälper oss att bland annat utforma en massage som är anpassad helt efter dig och det du behöver. Vi är dessutom utbildade inom träning, fysioterapi och naprapati – ifall det är någonting du har frågor om eller vill bolla, så finns vårt team här och kan hjälpa dig med det.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Massage Mölndal Pris: 

60 Minuter: 750 SEK

30 Minuter: 550 SEK

Så här säger våra kunder om oss

Massage i Mölndal med lång erfarenhet

Vi har en lång erfarenhet av att jobba med människor och av att hjälpa andra att uppnå en högre livskvalitet. Oavsett om det handlar om en avslappnande massage eller en triggerpunktsmassage av stela och värkande muskler.

Alla våra medarbetare sätter dig som individ först och kommer göra allt vi kan för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt och optimera din hälsa. Tillsammans kan vi skapa förutsättningarna för att du ska kunna må bättre framöver. Utveckling kräver upprepning, och ibland behöver man bli påmind om vart man är på väg och få hjälp med att slappna av och hamna på rätt spår igen.