Massage

Massage Göteborg

Vi kan hjälpa dig, om du söker efter massage Göteborg.

Hos oss på Arena MED finns prisvärda behandlingar, utförda av välutbildade, lyhörda och duktiga terapeuter.

Effekterna av massage är väldigt många. Utöver den härliga känslan av att få stänga av hjärnan en stund och bara koppla av – så jobbar kroppen på väldigt positiva effekter under tiden. Visste du att du får lägre blodtryck av massage? Eller att man får en ökad blodcirkulation? Utöver det får man också en lugnande effekt på nervsystemet och minskad stress! Det finns med andra ord många anledningar till att gå på massage och att ta hand om sin kropp. Låt oss hjälpa dig med det och att göra det vi är bäst på – att optimera din kropp och din hälsa.

Hitta till massagen

Vi finns i södra delen av centrum, nära Korsvägen och Liseberg.

Åker du bil, så skriver du in adressen Ebbe Lieberathsgatan 18C i din GPS. Du kan parkera precis utanför kliniken. Eller på någon av gatorna och parkeringsplatserna i närområdet.

Med lokaltrafik kan du komma till oss på flera sätt. Spårvagn från Mölndal eller Göteborg centrum går till hållplatsen ”Varbergsgatan” och promenera runt huset (detta är närmast). Med buss kan du åka till bland annat Hållplatsen ”Lana” eller ”Fredåsgatan” och ta en kort promenad på ca 500 meter.

Vill du ha hjälp med vägbeskrivning? Ring oss på 031 18 80 11, eller klicka på denna länk: Vägbeskrivning

Väl framme på 18 C, tar du trapporna eller hissen längst upp till 4e våningen och kliver in på vår nyrenoverade och fräscha klinik.

Välkommen, vi ser fram emot att träffa dig!

Bra massage i Göteborg

Letar du efter att få en bra massage i Göteborg? Vi hoppas kunna leverera din bästa massage i Göteborg! Och vi kommer göra allt vi kan för att göra det så anpassat efter dig och din kropp som möjligt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina spänningar på bästa sätt. Läs gärna vad andra säger om oss. Vi är glada och stolta över att ha hjälpt så många till en bättre vardag.

Massage Göteborg Pris: 

60 minuter: 750 SEK

30 Minuter: 550 SEK

Så här säger våra kunder om oss

Massage Göteborg friskvård

Här har du ett perfekt tillfälle att använda ditt friskvårdsbidrag! Finns det någonting bättre än att bli omhändertagen och få en lugn stund, mitt i all stress och hysteri som vi har runtomkring oss hela tiden? Är det inte telefonsamtal och digitala möten, så är det aktiviteter och fullpackat schema.

Avsätt tid i din kalender för att ta hand om dig själv. Din kropp är viktig och du behöver ta hand om den. Tack vare friskvårdsbidraget kan du få massagen betald av jobbet. Fantastiskt!