Fysioterapeut / Sjukgymnast

Fysioterapeut Mölndal

Söker du fysioterapeut i Mölndal? Men vet inte var du ska vända dig? Då kan vi glädjande berätta att du hamnat helt rätt!

En fysioterapeut är specialiserad på att bedöma, behandla och träna skador och olika smärt- och sjukdomstillstånd i det muskuloskeletala systemet. Alltså kan vi hjälpa till om man har smärta i muskler, leder eller nerver.

Vi har många verktyg som vi kan använda för att hjälpa dig att till exempel minska smärta, öka funktionen efter en skada eller assistera dig med din rehabiliteringsträning. Boka in en tid för att påbörja resan mot en friskare och mer välmående kropp.

Hitta till din Fysioterapeut i Mölndal

Vår klinik ligger längs med E6an i höjd med Mektagonen i Almedal. Om du kör bil på E6an svänger du bara av vid kallebäck. Sedan kan du välja om du vill parkera hos oss på Ebbe Lieberathsgatan, vid ICA MAXI på andra sidan gatan eller i närområdet.

Via lokaltrafiken kommer du närmast om du åker till ”Varbergsgatan”. Därifrån kan du sen gå runt huset, för att komma till kliniken. Du kan också ta buss 757 från Mölndals Innerstad, eller Linnéplatsen, till ”Fredåsgatan”, och gå  500 meter.

Bra Fysioterapeut i Mölndal

Ifall du försöker hitta en bra fysioterapeut i Mölndal, då har du kommit rätt. Vi finns här för dig och kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Även om en fysioterapeut jobbar med hela kroppen och alla dess muskler och leder, så har vi alla ett lite extra stort intresse och ökad kunskap inom vissa områden:

Emelie Lundberg – Brinner för allt som har med idrott och träning att göra. Med sin bakgrund i försvaret har hon fått stor erfarenhet av hård träning och vad som krävs för en välmående kropp. Hon kan hjälpa allt från motionärer till elitsatsande och har en bred erfarenhet från många olika idrotter. Emelie tävlar själv på elitnivå inom Crossfit och har som mål att tävla på Crossfit Games kommande år, så har du frågor om/skador från Crossfit är hon rätt person att prata med. Hon har även OMT-utbildning. Alltså utbildning i att behandla med tekniker som massage, mobilisering och justering/knäckning av leder och ryggrad.

Pris: 

Nybesök och återbesök: 720 SEK

Student: 550 SEK (Heltidsstuderande)

Så här säger våra kunder om oss

Våra fysioterapeuter i Mölndal är väldigt erfarna

Våra fysioterapeuter har lång erfarenhet från att jobba med muskler, leder och träning – vi hjälper dig i mål med den målsättning du har. Oavsett om det rör sig om att bli av med smärta, optimera ditt mående eller jobba förebyggande.

I vårt team på Arena MED finns en väldigt stor samlad erfarenhet från att jobba med människor, vilket vi ständigt bygger vidare genom att hjälpa andra.

Som Fysioterapeut hjälper vi människor under livets gång att bli och hålla sig friska eller återfå funktion efter skada. Detta gör vi med hjälp av många olika verktyg. Som vårt primära verktyg har vi träning.

Vi utgår från människans egna läkande krafter vilka aktiveras genom rörelse, cirkulation och fysisk belastning. Aktivitet och rörelse anses som grundläggande för människans funktion. Därför är träningen ett av Fysioterapeutens primära verktyg i behandlingen. Läs mer om de olika behandlingsmetoderna och vad en fysioterapeut gör här.

Hem » Fysioterapeut » Fysioterapeut Mölndal