Fysioterapeut / Sjukgymnast

Fysioterapeut Göteborg

Vill du hitta en duktig Fysioterapeut i Göteborg? En fysioterapeut som kan både träna, massera, knäcka och coacha dig? Då behöver du inte leta längre! På Arena MED finns erfarna fysioterapeuter som kan hjälpa dig. Vi jobbar alla med en kombination av träning och behandling, vilket vi tycker är viktigt. Man behöver ofta skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att få träningen och rehaben att fungera bättre.

En fysioterapeut är specialiserad på att bedöma och diagnostisera skador och olika smärt- och sjukdomstillstånd i det muskuloskeletala systemet. Det involverar; muskler, leder, ligament, brosk, ben och nerver.

Behöver du hjälp? Tveka inte på att höra av dig till oss. Eller boka en tid nedan för att få hjälp direkt!

Hitta till din Fysioterapeut

Du hittar oss centralt, bara ett par hållplatser från Korsvägen om du åker kollektivt. Närmsta hållplats utanför kliniken heter ”Varbergsgatan” och ligger precis runt huset. Hit tar du dig enkelt från Göteborgs centrum eller från södra delarna av stan.

Kör du bil? Då parkerar du lättast utanför kliniken, på gatan, eller vid ICA MAXI ca 100 meter bort. Sväng av E6an vid Kallebäck om du åker på leden och du är snart framme.

Har du problem att hitta eller vill veta hur du enklast tar dig till oss? Skicka ett mejl eller ring till oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bra Fysioterapeut i Göteborg

Letar du efter en bra fysioterapeut i Göteborg? Och kanske behöver en fysioterapeut i Göteborg akut? Då kan du lugnt boka en tid via länken längre upp och få en tid snabbt. Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig på bästa sätt!

Som fysioterapeut jobbar vi med hela kroppen och alla dess muskler och leder. Eftersom vi alla ett lite extra stort intresse och ökad kunskap inom vissa områden har vi här gjort en kort sammanfattning om vad vi har för expertis:

Emelie Lundberg – Har en väldigt stor kunskap inom träning och idrott, utöver det stora intresset av att få människor att må bättre. Hon kan hjälpa allt från motionärer till elitsatsande och har en bred erfarenhet från många olika idrotter. Ifall du är intresserad av Crossfit eller styrkelyft/tyngdlyftning är du helt rätt ute med att ta kontakt med Emelie. Hon tävlar själv på elitnivå inom Crossfit och har som mål att tävla på Crossfit Games kommande år. Hon har även OMT-utbildning. Alltså utbildning inom avancerade manuella tekniker. Hon kan med andra ord också mobilisera och knäcka, som våra naprapater gör. Hon har även utbildat sig inom massage.

Pris: 

Nybesök och återbesök: 720 SEK

Student: 550 SEK (Heltidsstuderande)

Så här säger våra kunder om oss

Våra fysioterapeuter i Göteborg har lång erfarenhet

Som Fysioterapeut är man expert inom manuell medicin. Därför kan vi hjälpa människor under livets gång att bli/hålla sig friska eller återfå funktion efter skada genom icke kirurgisk och icke läkemedelsbaserad diagnostik, vård och behandling.

En av de primära verktyg när det kommer till behandlingsmetoder är träning. Vi utgår från människans egna läkande krafter vilka aktiveras genom rörelse, cirkulation och fysisk belastning. Eftersom aktivitet och rörelse anses som grundläggande för människans funktion är träningen ett av Fysioterapeutens primära verktyg i behandlingen. Om du vill läsa mer om de olika behandlingsmetoderna och vad en fysioterapeut gör. Då ska du klicka ”här”.

Våra fysioterapeuter har lång erfarenhet från att jobba med muskler, leder och träning – vi hjälper dig i mål med den målsättning du har. Oavsett om det rör sig om att bli av med smärta, optimera ditt mående eller jobba förebyggande framöver.

Hem » Fysioterapeut » Fysioterapeut Göteborg